Tuesday, April 7, 2015

Marcel Wanders for Alessi


-->
Kolleksjonen “Dressed”, utformet av Marcel Wanders og viet til den nordiske frokosten, utvides med elementer i naturbøk for å komplettere det borddekkingen. Serien har navnet "Dressed in wood" og omfatter et frokostfat, et serveringsfat, to brett, ostefat, stettfat, lokk med håndtak og et rundt fat.

Relieff-mønsteret som pryder alle elementene i "Dressed"-kolleksjonen er skåret inn med laser og fullført for hånd. Treets årer og knuter gjør at hver del er unik.

Frokostfatet er ideelt til alle typer frokost. Det store serveringsfatet passer også perfekt til servering av aperitiffer eller antipasti. Ostefatet og stettfatet kan brukes med lokk i klart termoplastisk harpiks med trehåndtåk. Serien kompletteres av to rektangulære brett med avrundede hjørner og et rundt fat som passer til all slags mat.

Under produksjonen av "Dressed in wood"-kolleksjonen bestemte Alessi seg for å foreta produksjonsprosessen i lokalområdet. De satte sin lit til håndverkere i nærliggende Valle Strona, hvor produksjonen kan tilbakedateres til 1500-tallet.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...